LUKISAN MURAL

LUKISAN MURAL

Tempah Baju Kurung ... Subang Perdana

Aku suke lepak di Restoren Yaning Tomyam.. biasalah situ banyak geng OTAI,Diorang kalu ajak borak suke kat rostoren tue.. Makan pun sedap dan paling sedap keropok ikan Thailand. Sepanjang hidup aku, keropok ikan yang aku makan mesti dr Terngganu atau Kelantan tapi keropok ikan Thailand tak pernah aku cuba. tue bile aku makan sekali ..eh best plak. kalu duduk mesti order RM 2 keropok tapi yang bengang aku balun sekeping, geng lain balun aku punye smp abiss.. ape der punye kedekut :)) hehe jgn marah haaa.

sebelah kedai Yaning baru buka kedai Jahit Baju Wani.. Tokey kedai tue, suruh aku buat sign board aka lukis mural nama kedai.. cam nie..


Ok tak ?.. Charge pun aku bagi harga kawan2. so sesiape nak buat harga kawan2 kena jagi geng aku dulu;))



So sape yang minat nak tempah baju di area Subang Perdana (Kg Melayu Subang) boleh call kak Wani nie. Harga berpatutan dan jahitannya pun cantik.. ape lagi minat call lah

1 comments:

Fizah Mohd said...

Kedai ni ada lagi ke Kat Subang Perdana? saya sedang mencari tukang jahit untuk jahit baju raya...

Post a Comment

 
Copyright 2016 Reserved to Pelukis Mural Shah Alam Design By Cik Nurfarah